מיטל

ביטוח מנהלים

שלום ,במקום עבודתי הנוכחי מתחילים להפריש לי לביטוח מנהלים.יש לי ביטוח מנהלים ממקום עבודה שעזבתי לפני כשלוש שנים ,שם עבדתי במשך שש שנים.שאלתי היא האם ניתן לבקש שהכסף יופקד לאותו מקום?כלומר להמשיך את ביטוח המנהלים שהיה לי דאז? חשוב לציין שמאז שעזבתי את אותו מקום עבדתי במקום אחר במשך שנתיים ושם הופרשו לי כספים לקרן פנסיה .תודה על המענה

item.Author מנהל הפורום עו"ד דוד בכור

שלום, בהתאם להוראות החוק עומדת לך, כעובד/מבוטח, הזכות לבחור האפיק והחברה אליה יבוצעו ההפקדות. כמובן שרצוי להתייעץ עם יועץ פנסיוני בעניין התוכנית המיטבית עבורך. בברכה, דוד בכור, עו"ד

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום קופות גמל ופנסיה