ישראל סדן

פנסיה לנשואים אזרחיים

אחי ז"ל פנסיונר אגד נישא בנשואים אזרחיים לפני 4.5 (ארבע וחצי ) שנים לעובדת זרה מהפיליפינים, ונפטר לפני חודש. לאשתו שהיא תושבת זרה כאמור התברר שלא תוכל להנות מהפנסיה בגלל חוקים שנוצרו על ידי אגוד (עמיתים ) של כמה חברות גדולות במשק. שאלתי אם יש טעם לפנות לערכאות משפטיות בעניין זה. כמו כן האם מגיע לה קצבה מביטוח לאומי. תודה סדן ישראל.

item.Author מנהל הפורום עו"ד דוד בכור

שלום רב, פנייתך מצריכה בהחלט פניה לייעוץ משפטי פרטני על מנת לעמוד על הנתונים הפרטניים של המקרה. בברכה, דוד בכור, עו"ד

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום קופות גמל ופנסיה