ארז כהן

הגשת תביעה

אפה תובעים נושא של מעביד שלא הפריש פנסיה לעובד ? האם אפשר לחבר ביחד עם תביעה על אי תשלום שכר עבור הודעה מוקדמת של התפטרות. המעביד לא שילם עבור ימי הודעה מוקדמת בגין הודעת התפטרות . מיום ההודעה ועד לגמר העבודה בפועל. בתודה מראש ארז כהן

item.Author מנהל הפורום עו"ד דוד בכור

שלום רב, בית הדין לעבודה הוא הטריבונל המוסמך לדון בסכסוכים מסוג זה. במידה והמעסיק הפר חובותיו החוקיות לצרף אותך להסדר פנסיוני מכוח צו הרחבה ענפי ו/או צו ההרחבה לביטוח פנסיוני מקיף במשק, ניתן להגיש תביעה מתאימה, אשר תכלול את כלל העילות לרבות אי תשלום תמורת ההודעה המוקדמת. תשומת לבך, כי ככל ומדובר בהפרשות אשר לא הופרשו בפועל להסדר פנסיוני קיים, הגורם אשר עליו להגיש התביעה כנגד המעביד הינו ככלל קרן הפנסיה, ולפיכך יש לפנות לקרן ולוודא כי אכן היא מקיימת חובתה ופועלת לגביית חוב הפרמיות במלואו. בהצלחה דוד בכור, עו"ד

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום קופות גמל ופנסיה