קרן פנסיה
שלום החברה שעבדתי בהקפאת הליכים אני היתפטרתי עקב מצב רפואי ומגיע לי פיצוים והמעסיק לא נותן אישור לקרן הפנסיה ואני לא יכול להוציא את הכסף שלחתי למעסיק מכתב וזה לא עוזר מה עליי לעשות.? והבנתי שעם החברה בהקפאה יש בעיה לקבל את הפיצוים שחסרים בקרן?
יש לפנות אל שירות הלקוחות של קרן הפנסיה (המטפלים ורגילים בפניות כאלה על בסיס יומיומי) אשר תדריך אותך כיצד לנהוג (בין אם קבלת אישור מהמפרק / מנהל המיוחד של החברה ככל שמונה ובין בדרך של קבלת פסק דין הצהרתי (בהליך יחסית פשוט) בבית הדין לעבודה לענין זכאותך לכספים) בהצלחה
בשביל לקבל פסק דין הצהרתי אני צריך ללכת לבית הדין לעבודה ושם כבר יסבירו לי מה לעשות ללא צורך בעורך דין? לאן אני פונה למזכירות או שיש מקום מיוחד בבית דין?
בשביל לקבל פסק דין הצהרתי אני פשוט הולך לבית הדין לעבודה ושם כר יסבירו לי מה לעשות או שצריך עורך דין?
בעקרון כדאי להיוועץ עם עו"ד ולהיות מיותג בהליכים משפטיים על ידי עו"ד. אולם אם מדובר בהליך של חברה לא פעילה שכל מה שקרן הפנסיה צרכיה זה פסק דין הצהרתי על כך שהיא לא פעילה וכי לך קיימת הזכאות לכספים שבקרן, ואתה בעל יכולת ניסוח והבנה של ההליך- ניתן לפנות לבית הדין ולקבל שם הדרכה כיצד יש להגיש את התביעה
שאלות נפוצות:
תומר סיון