משיכה מקופות גמל וקרנות פנסיה

משיכה מקופות גמל ופנסיה

לגבי החוק החדש שטרם נכנס לתוקף שאלתי היא: אם עבדתי במשך השנים במקומות שונים שחלקם הפרישו לקופות גמל וחלקם לפנסיה ובכל מקום מהם אין סכומים גבוהים האם ניתן למשוך את הכספים האלו שבעצם סתם שוכבים להם? האם מישהו יכול להפנות אותי לקרא על החוק החדש בברכת חג שמח, סיגל

item.Author מנהל הפורום עו"ד דוד בכור

שלום, ועדת הכספים של הכנסת אישרה לאחרונה תקנות חדשות של האוצר בהן נקבע כי חוסכים בקופות גמל שצברו עד 7,000 שקל יוכלו למשוך את הכספים בפטור מלא ממס בתוך שנה וחצי ומשנת 2016 יחויבו בדמי ניהול שיופחתו לסך 6 שקלים לחודש. להלן קישור לתקנות: http://ozar.mof.gov.il/hon/2001/pension/memos/tt2012-75c.pdf דוד בכור, עו"ד

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום קופות גמל ופנסיה