תמיננ

חתימה על חוזה שכירות

שלום, הארכנו חוזה שכירות (אופציה) על דירה שאמא משכירה. בפרטי המשכירה מופיעים הפרטים של אמא. אנחנו, ילדיה, אפוטרופוסים. אני חתמתי בשמה (כי אמא מתקשה). האם פעלתי נכון? ואם לא, איך עלי לחתום? תודה.

עו"ד נורית פיש

חתימה על מסמכים. לא מדובר בחתימה שבנק צריך לזהות לכן כל חתימה של ךהיא בסדר בתנאי שזו חתימתך לא משווים חתימות רק בנק דורשים דוגמת חתימה

תמיננ

תודה רבה על תשובותיך !

עו"ד נורית פיש

השכרת דירת האם על ידי האפוטרופסים \ בעקרון פעלתם נכון . צריך היה אולי להוסיף ליד שמה :"באמצעות האפוטרופסים"

תמיננ

תודה רבה. ושאלה נוספת, בקשר לחתימה עתידית על מסמכים הקשורים באמא, עד כה אין לי חתימה קבועה (ואני כבר לא צעירה :-)... בדרך כלל אני כותבת את שמי המלא, לעיתים רק את שמי הפרטי, ולעיתים קשקוש (בתכלס, החתימה תלויה במצב רוחי בעת החתימה, ו/או במידת הפניות שלי). האם אני יכולה לחתום באופן הבא: ב / .... או , ליצור חתימה כלשהי , קבועה, רק למסמכים עבור אמא? (מכה האפוטרופוס הזה !) תודה וחג שמח

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום אפוטרופסות