חגית גריידי

שאלה

אני כלה לחם שמרגיש שליטה על כל מה ששייך לי אם זה על הילדים שלי ואם זה על רכושיהוכרחתי מצד הרווחה בגלל שחמי וחמותי עושים משמורת על הילדים שלי לזמן מה שאני אביא את הגיגית החדשה של הבן שלי אליהםוכמובן סירבתי להשאיר אותה שם כי ידעתי שלא יעבור יום והיא לא תשרוד ואכן אחרי יום יומיים עשו לה סדק עמוק שאין אפשרות להשתמש בה וזו גיגית חדשה והוא(חמי) הדביק את זה עם דבק וזה סבבה אבל לי נימאס מהקלות שבה הוא מתייחס לדברים ששיכים לנו כי לפני כמה שנים הילדים שלו הרסו לנו שידה של תינוק וכשביקשתי שישלמו ע"כ הוא ניפנף אותי לי יש תחושה והיום זה כבר ברור לי שהוא לא שם עלי ונימאס לי מהחוצפה הזו שלפחות יבקש סליחה יוריד ת'ראש לכן אני הפעם רוצה לגשת לתביעות קטנות ושיפצה ע"כ אז שאלתי מה השלבים להגשת תביעה בעניין זה

עו"ד רענן בשן

שלום חגית ותודה על פנייתך. תביעות בין בני משפחה מוגשות לבית המשפט לענייני משפחה. פנייתך רלוונטית לפורום ענייני משפחה. בהצלחה, משרד עו"ד רענן בשן

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות קטנות