עגלת תינוק עקומה
שלום לפני כחודשיים וחצי רכשתי עגלה בחנות בפתח תקווה. לאחר כחודש- חודש וחצי של שימוש בעגלה הבחנתי בקשיים קלים אך נסבלים בנסיעה, לפני כשבוע וחצי שלחתי את העגלה לתיקון כיוון שהיה לה קושי לנסוע ישר בצורה תקינה והיא נראתה עקומה. לאחר כמה ימים אימי קיבלה טלפון מהספק של העגלה (אליו היא נשלחה לתיקון) ונאמר לה שהעגלה עברה תאונה והיא חובלה, הוא ציין את העובדה שהשלדה של העגלה עקומה. אני רוצה לציין שאני בן אדם נורמטיבי שכל העניין שלי בעגלה כזו או אחרת היא לקחת את הילד לגן ובחזרה הביתה, לא נעשה בעגלה כל שימוש "הרפתקני" כזה או אחר ולכן הטענות שלו אינן נכונות לחלוטין. לאחר מכן נאמר לה ולי שעבור התיקון נצטרך לשלם 250 ש"ח שכן העגלה עלתה לי 500 ש"ח! האופציות שעמדו לרשותי הן- האחת לשלם את העלות עבור התיקון ולקבל את העגלה חזרה, והשניה היא שהספק יחזיר את העגלה לחנות במצבה התקול. הסברתי למוכרים בחנות את המצב לפרות שבאמת ניסו לעזור, לא ניתן לי פתרון ממצא את הדעת. נאמר לי שתינתן לי הנחה בקניית עגלה חדשה, להזכיר כי את העגלה ה"חדשה" שלי רכשתי לפניי חודשיים וחצי. אציין שזו לא העגלה הראשוני שרכשתי בחיי ואין לי שום כוונות זדון בנוגע לעגלות כאלו ואחרות, שכן שאני לא נהנית לבזבז יום עבודה על לקחת לתיקון, להחזיר מתיקון וכו'. אציין גם שניתנה לי עגלה חלופית לשימוש זמני ע"י החנות. אודה לעזרתכם