ביטול עיסקה
לפני כ-3 חדשים נכנסתי למרפאת שיניים בתל אביב לאחר שיחה בת כחצי שעה עם הבעלים ומנהל המרפאה סוכם על השתלות שיניים. המנהל שהוא גם הרופא בקש תשלום של 60.000 ש"ח במזומן. חתמנו על הסכם . באותו מעמד בקש 10.000 ש"ח בשיק מזומן, השיק נמסר לו והוא נפדה למחרת. לאחר התיצות נוספת עם כמה רופאים במקום מגורי באיל, החלטתי לבטל את העיסקה, תוך כדי שאני ממלא על הוראות ההסכם בינינו, כפי שנכתב בחוזה שאם אבטל את העיסקה יחייבו אותי ב-100 ש"ח דמי ביטול. הודעתי להם על הביטול כאמור לאחר 5 ימים שלחתי למרפאה 5 פקסים ברציפות ושיחות טלפוניות עם המזכירה הראשית שהצטערה על הביטול. כתבתי מכתה רשמי ושלחתי אותו בדואר רשום עם אישור מסירה על ביטול עיסקה, מאז נתקו עימי קשר וסרבו לכל הפקסים שנשלחו וכל ההודעות הטלפוניות שלי אליהם נפלו על אזניים ערלות. החלטתי שוב תוך אותם ימים לחדד את רצוני לביטול העיסקה הפעם דרך דואר ישראל עם שליח מיוחד. גם על כך לא ענו. נתקו קשר איתי וטלפונים למזכירה הטלפנית שחיפשה לעזור לי, המנהל שהוא גם הבעלים אמר לה תגידי לו שאני לא העונין לדבר איתו. כך גם היה לגבי המזכירה הראשית שאמרה תגידי לו שאני לא פה. הקשר נותק לגמרי ואין עם מי לדבר. שאלתי היא: האם לשכוח מ-10.000 ש"ח או שיש לי קייס לתביעה רצינית שנית מאחר ומדובר בהשתלת שיניים הזמן שחולף הינו קריטי, הסבל הוא ענק, איני יכול לטפל בגלל שאחסרים לי 10.000 ש"ח לתחילת הטיפול. אני בן 73 ועוגמת בנפש היא אדירה. אשמת אם אקבל תשובה מכם. תודה רבה