משפטי– זאפ
משפטיפורומיםתביעות קטנותמוצר שהוזמן ולא הגיע
חזרה לפורום

מוצר שהוזמן ולא הגיע

הדר
הדר

היי, לפני חודש וקצת (ב-7.9) הזמנתי טלוויזיה דרך האתר גרופון, שבאותיות הקטנות של ההזמנה הם מתחייבים למשלוח תוך 14 יום. ב15.9 טסתי ל-3 שבועות לחו"ל, ולפני כן התקשרתי לבית העסק לשאול האם החבילה תגיע לפני כן - הם אמרו שכן ושהיא כבר נמצאת בדואר שליחים. לדואר שליחים בתל אביב לא ניתן לחייג - לפחות לא במספר שמופיע באתר (המענה הקולי עושה לופ עם עצמו...), ולאחר השיחה גם בבית העסק עצמו כבר לא ענו (כנראה בגלל החגים). החבילה לא הגיעה לפני שטסתי (וגם מעולם לא קיבלתי טלפון לתיאום משלוח כשהייתי בחו"ל...) כשחזרתי לפני שבוע, התקשרתי שוב לחברה, שמסרה לי שלפי דואר שליחים החבילה תואמה ונמסרה ב29.9 למישהו בפתח תקווה (שמעולם לא שמעתי עליו). מאז אני כל יום מדברת איתם, הם מבטיחים שיחזרו ולא חוזרים, דואר שליחים התקשר כבר 4 פעמים לוודא שאני לא מכירה את הבחור ששלחו לו וכו'. היום דיברתי איתם, הם אמרו שאני צריכה לחכות עוד כמה ימים שיפתרו את הסיפור הזה, ואז הם יגידו לי "מה נעשה". ואמרתי להם שהם צריכים לפתור את העניין בעצמם ולשלוח לי טלוויזיה חדשה או לבטל את החיוב - הנציגה נפנפה אותי וניתקה לי את הטלפון. השאלה: למי אני צריכה לפנות במטרה לקבל את כספי בחזרה? לגרופון או לבית העסק? וכן, האם אני יכולה לתבוע מהם פיצוי? תודה, הדר