דוד

נהג מונית סירב להפעיל מונה

נהג מונית שהזמנתי לפני כמה ימים סירב להפעיל מונה בניגוד לחוק ונסע מעל למהירות המותרת (הנסיעה הייתה בשעות הלילה בכבישים עירוניים והנהג נסע על 90 קמש בערך) אין לי הוכחות לכך אבל יש עד ראייה (מישהו שנסע איתי במונית)

עו"ד חזי כהן

דוד שלום, מתיאור המקרה עולה כי מדובר באירוע פלילי הדרך להתמודד עם מצבים מסוג זה הינה בהגשת תלונה במשטרה ו/או משרד התחבורה בברכה, עו"ד חזי כהן 03-6348818 כרטיס ביקור דיגיטלי: tvihaktana-card.ezland.co.il

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות קטנות