יניב לוי

איבוד כבודה ע"י חברת תעופה זרה

טסנו לרומא עם 4 ילדים וחברת התעופה איבדה לנו את העגלה של הילד . נאלצנו להסתובב ברומא 4 ימים עם הילד על הידיים במקום בעגלה. החברת תעופה מציעה פיצוי של 350 אירו שזה אולי מכסה את עלות העגלה ולא את העוגמת נפש ועוד הוצאות שהיו לנו בעקבות זאת . מה ממליצים לעשות בנושא ?

עו"ד חזי כהן

יניב שלום, מתיאור המקרה בהחלט עולה עילת תביעה בכדי להמליץ אם להגיש כתב תביעה או לחלופין לקבל את המלצת חברת התעופה כדאי לפנות באופן אישי לייעוץ ראשוני ללא התחייבות. בברכה, עו"ד חזי כהן 03-6348818 כרטיס ביקור דיגיטלי: tvihaktana-card.ezland.co.il

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות קטנות