אלון

אי שביעות רצון מומחה בית משפט

שלום קניתי רהיט אשר במשך זמן התברר שמוצר פגום תבעתי את חברה בתביעות קטנות אשר קבע שיבוא מומחה בית משפט לראות את מוצר לאחר ביקור מומחה לא הייתי מרוצה מדוח שלו. במהלך הביקור מומחה הקלטתי את כל ביקור. השופט לאחר ביקור ביקש את תגובת כל צדדים ברצוני להגיש יחד עם תגובה שלי תמליל שיחה (שיהיה מתמולל על ידי חברה שמתמחה בזה ) שבה הוכחות לתגובה שלי האם זה אפשרי או צריך פצידורה מסיומת בכדי להגיש הזה בנוסף ברצוני להגיש תמונות עם מוצר בתקליטור האם גם זה אפשרי או צריך פצידורה מסיומת בכדי להגיש את שני דברים האלה

עו"ד חזי כהן

אלון שלום בית משפט לתביעות קטנות אינו מחוייב לפרוצדורה משפטית רגילה משכך עדיף שתפנה לבית המשפט בקשה להבהרה לעניין זה. בברכה, עו"ד חזי כהן 03-6348818 כרטיס ביקור דיגיטלי: tvihaktana-card.ezland.co.il

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות קטנות