אלי

איחור באספקת רהיטים ואתקנה לקויה

הזמנתי סלון מתצוגה ו-2 ספות בהזמנה מיוחדת על ההזמנה היה רשום זמן אספקה משוער 21 ימי עסקים בפועל הסלון הגיע תוך מס' ימים אבל הספות רק אחרי מעל חודש בכל יום שהתקשרתי אמרו לי בטלפון הסחורה תגיע היום וכך במשך כשבועיים ימים עד שלבסוף הגיעה בערב ליל הסדר בצהריים. חמור מכך, המוביל שהביא את הספות הגיע עם מברגה לא טעונה ולאחר שהטעין אותה הבריג את הרגליים שלה לא נכון וכשהערתי לו הוא הציע שיבוא אחרי החג ויתקן אך מכיוון שהיה לי נסיון מר והכסף כבר שולם מראש (למעט הובלה של הספות) סירבתי וכשהוא ניסה להרכיב מחדש את הרגליים הוא שבר אחת מהן ואת האחרות לא הרכיב כמו שצריך כשסירבתי לשלם לו על ההובלה עד שיסיים את עבודתו ויספק רגל חלופית הוא התקשר לבעל החברה וכשהתלוננתי בפני זה על כל חוות הקנייה איתם הוא אמר לי שאני לא אבלבל לו את המוח ואין לו זמן בשביל הדיבורים שלי וכשבתגובה אמרתי לו שאני לא אתן לאחרים שאני מכיר לקנות אצלם הא קילל אותי ואיים עליי בטלפון וכך נסתיימה השיחה. אישתי ניסתה עוד מס' פעמים להשיג אותם טלפונית אך קיבלה יחס מזלזל גם היא. האם יש עילה לתביעה ומה הפיצוי שניתן להוציא מהחבר'ה?

עו"ד חזי כהן

אלי שלום במקרה המתואר בהחלט מדובר בהפרת הסכם. בכדי לבדוק את סיכויי התביעה והאפשרויות העומדות בפניך מומלץ לפנות לייעוץ פרטני ללא התחייבות. בברכה, עו"ד חזי כהן 03-6348818/054-9405677 כרטיס ביקור דיגיטלי: tvihaktana-card.ezland.co.il

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות קטנות