ניצה

פער לא ברור בין מה שכתוב במנהל לכתוב בעיריה

שלום, כשרצינו לקבל אישור ליחפוץ חסר לנו אישור מרמ"י. הסתבר שעלינו לשלם כ 30 אלף ש' על הגדלת זכות של 3 מ"ר, כשברשות מ"י כתוב שמדובר בהגדלה של 13 מ"ר. בגרמושקא הכי ישנה שיש בארכיון העיריה אין חתימה של המנהל, והקבלן פשט רגל כך שאין לנו יכולת לברר על הפער. אציין שבחלוקת הזכויות במגרש כולו נראה שהקבלן שילם על המ"ר כפי שתוב בעיריה (בהתאם לכך אנו משלמים את הארנונה כל השנים), רק שהמנהל לא מקבל זאת כהוכחה. אשמח לעיצה מה ניתן לעשות

עו"ד אסף גסטפרוינד

על פניו אתם תידרשו לשלם בגין השטח הנוסף.

ניצה

על ה 3 מטר אין בעיה לשלם אבל למה על ה13 מ"ר כאמור המנהל כבר קיבל כסף על המגרש כולו. הרי לא אפשרי שהעיריה תדע על X והמנהל על X פחות 10, נראה שמדובר בטעות של המנהל, יש רעיון אחר?

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום מנהל מקרקעי ישראל