זוהר

5 דונמים בפרדס בחיסכון

שלום- לאחרונה נפטרו הורי ואנו 3 אחים ירשנו את 5 הדונמים שהורי היו חוכרים 49 שנים. כיום רמ"י מבקש לתת פיצוי ולפתע הופיע אדם עם מסמך בו אמי כתבה לו בכתב יד שהיא מכרה לו את 5 הדונמים בפרדס והוא העביר לה 100 אלף שח בעבור זאת. אין דמי הסכמה ואין רישום במינהל והשאלה- 1- הוא תבע את שלשתינו היורשים לקבל את זכויות 5 הדונמים. האם יש לו סיכוי ללא רישום מסודר וללא תשלום דמי הסכמה. הדבר נחתם על ידי אמי 3 שנים לפני פטירתה. מה הסיכוי שלו לכך ? בברכה זוהר

עו"ד אסף גסטפרוינד

ללא בחינת כלל המסמכים, אין אפשרות להעריך את סיכויי התביעה.

אור

אדמת מינהל שהיתה בחכירה וכעת המינהל עומד לשלם פיצויים ומגיע מישהו שטוען שהוא קנה זאת עפי פתק בידו ...1. האין הוא צריך לתבוע את המינהל.?אני רק חוכר.

עו"ד אסף גסטפרוינד

ללא בחינת כלל המסמכים, אין אפשרות להשיב.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום מנהל מקרקעי ישראל