עלות דמי היתר ..

מה עלות דמי היתר למינהל לבניה

שלום רב, כמה מותר לבנות כיום על קרקע מינהל בפטור דמי היתר ? ומה התחשיב לתשלום דמי היתר למינהל לבניה מעל השטח המותר ? תודה .

עו"ד רון שוורץ

שלום רב חסרים לי פרטים לגבי העיסקה שאת/ה מתכנן האם זה בעיר או במושב? בצורה כללית אומר שכדי לדעת את המ"ר שאפשר לבנות בחלקה במגרש צריך לבחון את חו"ח שלך עם המנהל. במושבים הדבר שונה ויש מספר חו"ח בצורה כללית אפשר לבנות שני בתים בגודל של 160 מ"ר ובית בגודל 55 מ"ר אבל כול מושב צריך לבחון לגופו של עניין. מעל השטח המותר עדיף לקחת שמאי שישום ויחשב את נושא דמי ההסכמה. עו"ד רון שוורץ מנהל הפורום

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום מנהל מקרקעי ישראל