יעקב קם

הפסקת חשמל יזומה בלי התראה מראש

חברת החשמל ביצעה אתמול הפסקת חשמל יזומה בלי מכתב התראה קודם לכן

item.Author מנהל הפורום עו"ד שי שמואל פרץ

יעקב שלום, לא הבנתי שאלתך. בברכה, עו"ד פרץ

יעקב

האם זה חוקי שחברת החשמל ביצעה הפסקת החשמל יזועה בלי לשלוח התראה מראש ?

item.Author מנהל הפורום עו"ד שי שמואל פרץ

יעקב שלום, ככלל על חברת החשמל להודיע בטרם ניתוק אספקת החשמל. יחד עם זאת, חברת החשמל תהיה רשאית להפסיק את אספקת החשמל לפרק זמן שלא יעלה על 60 דקות ללא מתן הודעה, ובלבד שקיימת או עלולה להתקיים סכנה לגוף או לרכוש או שהפסקת האספקה נדרשה מטעמים של יעילות וחיסכון. בברכה, שמואל שי פרץ, עו"ד

ברוך

חברת החשמל יזמה הפסקת חשמל, ללא התרעה, לפחות לא בבניין המגורים שלי, ובעוד כניסות. נוסף על כך, לאחר שהתקשרנו למוקד, נאמר כי יהיו הפסקות חשמל לסירוגין, עד השעה ארבע בערב. עם זאת הייתה הפסקה רציפה מסביבות השעה אחת עשרה בבוקר עד השעה שש ועשרה בערב. יש לציין שהדבר גרם לבעיות רבות, בייחוד בתקופה זו של החורף. האם ניתן לתבוע או להציג זאת לחברת החשמל, למתן פיצוי הבולם?

item.Author מנהל הפורום עו"ד שי שמואל פרץ

יעקב שלום, בשלב זה, מציע לך לפנות לנציבות תלונות הציבור של חברת החשמל ולבדוק את זכאותך לפיצוי. בברכה, עו"ד שי שמואל פרץ