דוד

העברת חוב אל שעון שאינו שלי

אני ועד ביית בכניסה אחת מתוך הרבעה באותו הבניין.. ולכל כניסה יש את השעון שלה.. אני תמיד שילמתי כמו שצריך ולכל הכניסות יש חוב ענק לחברת חשמל וכבר הרבה זמן שחברת החשמל מנסה למצוא שכן מאחד הכניסות ללכת איתו למשפט.. ולאחרונה הם העבירו אל השעון שלי את כל החוב.... ואם אומרים לי שהמונה שלי עומד לפני ניתוק... הם אומרים לי בא תסדר את החוב... ואני לא יודע מה לעשות איך להוציא את החוב שלא שלי המונה של הכניסה שלי.. והם מודים שהחוב לא שלי.. מה ניתן לעשות בכזה מצב.???

item.Author מנהל הפורום עו"ד שי שמואל פרץ

דוד שלום, אציע לפעול בשני מישורים: 1. פנייה לנציבות תלונות הציבור של חברת החשמל (ניתן לעשות גם באמצעות אתר האינטרנט של חברת החשמל). 2. אם נדחתה על ידי הנציבות, אציע לך להגיש תביעה קטנה נגד חברת החשמל בקשר עם החוב כאמור. בהצלחה, עו"ד שמואל שי פרץ