עופר כהן

מתח AC 250 VOLT ואף מעל ל 250 VOLT - מספר ימים

בביתי קימת מערכת סולארית, לפני מספר ימים המערכת מבצעת לעצמה RESTART מספר פעמים ביום ומיצרת 90% פחות חשמל מבדר"כ, מבדיקה עם החברה הסולארית התברר לי שהמתח הנכנס מחברת החשמל עובר בחלק נכבד מהיום את ה 250 VOLT, מבדיקת נתונים היסטורים היו בביתי מספר נכשולי מתח לאורך השנה, מייד שהבנתי את הבעיה פניתי לחברת החשמל אבל הם עדין לא הגיעו לבדוק את הבעיה. במהלך החודשים האחרונים התקלקלו בביתי שני מכשרי חשמל חשובים (מקרר וטלויזיה), מיכוון שלא ידעתי מה הבעיה העדפתי לשדרג אותם לחדשים והמוצרים הישנים פונו על ידי המוביל. שאלתי היא האם ניתן לדרוש פיצוי בדיעבד על המוצרים הנ"ל, אין לי שום דרך להוכיח או לדעת בוודעות שהמוצרים ניזקו מרשת החשמל אבל אני כן יכול להוכיח שחברת החשמל סיפקו לי מתח שחורג מ 250 VOLT לעיתים רבות במהלך השנה.

item.Author מנהל הפורום עו"ד שי שמואל פרץ

עופר שלום, ממליץ לך לפנות לנציבות תלונות הציבור של חברת החשמל עם מועדים מדוייקים ככל הניתן בהם ניזוקו מכשירי החשמל בדרישה לפיצוי כספי. חברת החשמל תבחן את טענותיך בהתאם לאמות המידה, ותשיבך בהתאם. בהצלחה, עו"ד פרץ