אביעד

החלפת מונים וחיוב רטרואקטיבי

שלום, לאחרונה קיבלתי דרישת תשלום מחברת חשמל על יותר מ3000 שח. כשהצלחתי לברר מה העניין, התברר לי שבנובמבר הם קלטו שהיתה החלפת מונים בבניין ואותי חייבו בהפרש שנה אחורה. האם זה חוקי? היו לי שוכרים שהתחלפו ומכיון שהיו שותפים חשבון החשמל נשאר עלי וכעת יתכן שלא יסכימו לשלם... מי אשם בטעות הזו?

item.Author מנהל הפורום עו"ד שי שמואל פרץ

אביעד שלום, אמליץ לך לפנות בעניינך לנציבות תלונות הציבור בחברת החשמל. ניתן לעשות כן, גם באמצעות אתר האינטרנט של חברת החשמל. בברכה, עו"ד פרץ