אבי

האם בעלי הדירה מחוייב לחשוף אנטנה סלולארית לשוכר

שלום שכרתי דירה ונודע לי אח"כ שבדירה יש אנטנה סלולארית בבניין (כל הבניין שייך לבעלים), אני כבול בחוזה מה אני יכול לעשות?

item.Author מנהל הפורום עו"ד נבו למפל

שלום אבי בהחלט מקומם נראה כי קיימת לך עילה בפני בעל הדירה שלא יידע אותך בנוגע לקיומן של אנטנות סלולריות באחת הדירות. הוכחת צדקתך מול מוכר הדירה תאפשר לך להתיר את ההסכם. כמו כן ביכולתך לפנות ולבחון את הקמת האנטנה עצמה ולבדוק האם הוקמה באישרוים הנדרשים(האם יש רשיון עסק, רשיון המשרד להגנת הסביבה וכו') המלצתי הינה כי תפנה לטיפול משפטי לבחון שאלות אלו. בהצלחה.

אבי

האנטנה היא מסוג מתקן גישה אלחוטיף ולהבנתי לא צריכה היתר מהעירייה. אישור משרד איכות הסביבה יש.