לימור

מתקן גישה אנטנה גולן טלקום

שלום רב אני מתגוררת 16 שנים בבנין משותף התגלה לי ולכל דיירי הבניין שמותקנת אנטנה בקומת הגג בדקנו ולהפתעתנו האנטנה מותקנת בגג של אחד הדיירים. ברצוני לדעת האם זה חוקי שהוא יתקין אנטנה ללא ידיעת או הסכמת הדיירים? והאם ערך הדירות בבניין יורד ובכמה אחוזים? ומה ניתן לעשות הנידון מישום שאותו דייר לא מעוניין כלל להסיר את האנטנה. תודה רבה על תגובתך.

item.Author מנהל הפורום עו"ד נבו למפל

שלום לימור ככלל, על מתקין אנטנה סלולרית לעמוד בדרישות רבות של החוק. כלל, העובדה שלפי הכתוב, מתקין האנטנה לא עדכן את הדיירים אינה תקינה. לשאלתך, ניתן לטעון לירידת ערך עקב אנטנה סלולרית במקרה מעין זה. משכך לאור הכתוב נדרשת בחינת חוקיות הקמת האנטנה הסלולרית. המלצתי הינה כי תפנו אל ייעוץ משפטי בעניין. בהצלחה.