שוש

בעיית גביית כסף מהדיירים לאיטום

אספתי מהדיירים כסף לאיטום,דיירת אחת אמרה שאין לה כסף ואחכה לאחרי החגים,יש לציין שמהתחלה עשתה לי בעיות,כך שלא מאמינה לה. (אני משלמת עבור דייר ששיך לעמידר,לא יכולה לספוג עוד אחת,עמידר יחזיר לי את הסכום),השארתי לה מכתב שעד יום שישי מבקשת ממנה לשלם ואם לא אגיש תביעה אצל המפקחתעל המקרקעין,ףבנוסף שלחתי לה SMS בנושא זה. האם זה מכסה אותי לפני הפניה למפקחת,יש לציין שאני מעדיפה לא להגיש תלונה לא משאירה לי ברירה

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון דניאל רותם

שלום שוש, רצוי לשלוח מכתבים במסירה אישית או בדואר רשום ולשמור ברשותך העתק של המכתב כדי שתוכלי להציג את העתק המכתב לשופט או למפקח\ת על רישום המקרקעין. מעת הגשת התביעה ועד לדיון יארך זמן. לפיכך, אם מדובר בהמתנה של מספר שבועות עד לאחר החגים, מומלץ להמתין. ממילא משרדי הממשלה יהיו סגורים בחגים לרבות בחול המועד סוכות. חג שמח ושנה טובה.