טל

טפטוף מזגן מהתחתית לא מהניקוז

שלום שכנה שגרה בדירה מתחתינו מתלוננת שהמזגן שלנו מטפטף על המזגן שלה.הטפטוף יוצא מתחתית המזגן.תופעה זו קיימת בכל המזגנים בעיקר בחורף. המזגן שלנו מותקן במיקום זה מעל 20 שנה לא מדובר על צינור הניקוז. האם אנחנו מחוייבים "להגן" על המזגן שלו. האם הוא יכול לתבוע אותנו על אי נקיטת פעולה כלשהיא? מהדירה שלנו לא ניתן להגיע לתחתית המזגן.

עו"ד גילי קרנות-עזריה

בוקר טוב טל, אם אכן המזגן שלכם מטפטף על המזגן שלה וגורם להפרעה ו/או נזק, היא אכן יכולה להגיש תביעה (אם ינתן סעד או פיצוי זה תלוי במידת ההפרעה או הנזק). בנימה האישית, ממליצה להביא איש מקצוע ולטפל בנושא, לא מדובר בתיקונים סבוכים וההמלצה שלי היא תמיד להתחשב בסובבים אותנו כל עוד ניתן ונגרמת הפרעה שבאחריותינו. בהצלחה אני לרשותכם אם תדרשו לדבר מה. גילי.