כילאני אחמד

רעש מדחס מזגן משכן -בית עסק מעדניה

בית עסק חדש התקין מדחס מזגן סמוך לחדר שינה שלי , רעש בלתי סביר ולא נסבל במיוחד בשעות הלילה , פניתי לשכן ללא פתרון או התיחסות , פניתי למועצה כמה פעמים גם בכתב ללא פתרון האם אוכל לפנות ישירות לבית משפט ? האם אוכל לתבוע את המועצה שהיא אחראית לאיכות הסביבה והיתר בתי עסק בכפר על עוגמת נפש וכמה לתבוע במיוחד שהסבל נמשך 8 חודשים האם אוכל לבקש מבית משפט לצו מניעה ?

עו"ד גילי קרנות-עזריה

בהחלט תוכל לפנות למפקח/ת על הבתים המשותפים בתביעה וגם בצו עשה דחוף. לאחר מכן תביעה זה בבית משפט, בתביעה נזיקית, אבל הנושא לא קשור לתחום הפורום.