רחלי

סרבנית תשלום דמי וועד בית

שלום רב. יש בבניין שלנו דיירת מבוגרת שגרה עם שתי בנותייה. הן מסרבות לשלם ועד בית מזה 10 שנים, צועקות ומקללות דיירים ובמקרה הדירה שלהן ושלנו עם קיר משותף והן נוהגות לצרוח ולדפורק על הקיר בטענה שאנחנו מרעישים. אני ובעלי מתגוררים בבניין עם בתנו הקטנה, ואנחנו מתלבטים באיזה צעדים לנקוט מול הדיירות. תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון דניאל רותם

שלום רחלי, אינני מבין מדוע אתם מתלבטים. אם בעלת הדירה מסרבת לשלם את דמי ועד הבית, אתם יכולים להגיש תביעה למפקחת על רישום המקרקעין. ההליך הוא פשוט יחסית ומהיר. אתם יכולים גם להגיש למפקחת תביעה לצו מניעה שיאסור על שכנתכם ובנותיה (אם הבנות אינן קטינות) לדפוק על הקיר המשותף.