אבי

תביעת תשלום לא מוצדקת של עמידר

שלום רב. אני לא יודע אם זהו המקום לשאול את השאלה, אבל אני אנסה. בבעלותי דירה בבניין של עמידר. לאחרונה קבלן מטעמו עשה שיפוצים בבארות הביוב ובצינורות הביוב בחצר מחוץ לבניין ולהפתעתי קיבלתי מהם דרישה לתשלום על העבודות בסך של 2700 שח. גם דיירים אחרים קיבלו מכתב דומה. אני יודע שאני אמור לשלם רק על עבודות שעמידר מבצע בתוך הבניין, אין לי מושג איפה אני מוצא חוק או משהו רשמי שמגבה את דעתי בעניין. רציתי לוודא שדעתי נכונה ולקבל סימוכין רשמיים בעניין. אודה לעזרתכם בנושא. אבי.

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון דניאל רותם

שלום אבי, אני מבין משאלתך כי אתה בעל דירה בבניין דירות אשר רובן או כולן שייכות לחב' עמידר. אם העבודות שבוצעו בחצר קשורות למערכת הביוב של הבית, כל בעלי הדירות צריכים לשאת באופן יחסי בעלות העבודות ובלבד שהן נעשו לשם החזקתה התקינה של המערכת ולא כתוספת או השבחה של המערכת הקיימת. אתה זכאי לדרוש מעמידר פירוט של החישוב וכן העתק של החשבונית של הקבלן שביצע את העבודות וגם לבדוק את סבירות ההוצאה.