שירלי

עזרה ולמי פונים בנושא אח שהרחיב את החדר בו גר וחוסם את הגישה של אמי לחצר

יש לי אמא קשישה..ואח שהיה נרקומן היה חי איתה. כיום הוא נשוי לאישה שגם היתה נרקומנית . הם השתקמו יפה ויש להם ילדים .האח ערמומי מיום שנולד.והבעיה היא ..נתנו לו חדר של אמא שיגור(אני הייתי היוזמת מכאב שרציתי לעזור) ומהחדר הזה הוא הרחיב עוד קצת ועוד קצת.. וכיום הוא סגר את אמא לגמרי ולקח את החצר שלאמא אין גישה ולא לאחים..פשוט חנק את הכל לזכותו מה עושים בנידון ולאן פונים... בעירה לא עוזר .

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון דניאל רותם

שלום שירלי, לאור תיאורך אני מניח כי האמא היא הבעלים של הבית והחצר ואילו אחיך נכנס לגור בדירתה כבר רשות. כלומר, אחיך ובני משפחתו גרים בדירה בלי לשלם דבר כברי רשות של אמא. אימכם זכאית להפסיק את הרשות בכל עת ולדרוש מהם לפנות את הדירה בתוך זמן סביר מרגע קבלת הדרישה. עליכם לפנות לעו"ד המתמחה בדיני מקרקעין, להציג בפניו את מסמכי הבעלות בדירה ואת כל העובדות הנוגעות למגורי אחיך ומשפחתו בדירת אמכם. עוה"ד ייעץ לכם מה האפשרויות העומדות בפניכם ויוכל לפעול בשם האמא להפסקת הסגת הגבול וההטרדות.