מנהלי הפורום

עו"ד אילנית צירקלביץ
עו"ד אילנית צירקלביץ, מרצה בלשכה בנושא רישום זכויות ובתים משותפים.מרצה במכללה לנדל"ן ובקורס דירקטורים. בעלת תואר שני בהצטיינות במשפט עסקי מסחרי ותואר ראשון מאוניברסיטת בר אילן.
השכנה שמעל משתמשת בגג שלנו כמרפסת שמש ומתחמקת מתשלום
שלום רב, אנו הגדלנו את דירתנו בכ- 22 מטר (קומה ראשונה מעל קרקע שכבר הגדילו, אנו שלמנו לבעל הדירה הקודם את חלקו). כעת השכנה מעלנו (קומה 2) משתמשת בגג שלנו כמרפס שמש.היר ריצפה, הקימה גדר מסביב לגג, וכל זאת ללא לבקש את אישורנו. כעת היא גם מתחמקת מתשלום. מה ניתן לעשות נגדה איך ניתן לחייבה את החלק היחסי בבנייה? תודה
השכנה הנהנית מהבנייה שבניתם חייבת לשלם לכם את חלקה היחסי בהוצאות יציקת המסד עליו היא בנתה את המרפסת שלה. אתם יכולים לתבוע את המגיע לכם ממנה באמצעות תביעה שתגישו נגדה לבית המשפט. תזדקקו כמובן לחוות דעת של מהנדס בניין שיעריך את עלות הבנייה. מוטב שתיעזרו בעו"ד שיגיש את התביעה בשימכם.