שתלטו על שטח של כלל הבנין
שלושלום רב, אני גרה בבנין בן 6 דירות . בבנין יש רק 5 חניות וכולן רשייכות ושומות בטאבו חניה לכל דירה חוץ מהדירה שלי. לדירה 3 יש חניה שמאחורי שטח פנוי של הבנין. הדיירים שגרו כאן ומכרו את הדירה לפני מספר חדשים, השתלטו בזמנטו על השטח הפנוי ששיך לכלל הדייריפ וריצפו שם שתי שורות כדי להכניס רכב נוסף. הדיירים התרעמו אבל בגלל אופי הדיירת אף אחד לא רצה ל"התעסק" איתה ולא דיברו, אלא התמרמרו ביניהם. הדיירים החדשים, שעוד לא נכנסו אלא רק משפצים, כבר הודיעו שהחניה שייכת להם. בליל הסערה האחרונה כלא היה מקום ברחוב הכנסתי את רכבי לשטח השייך לבנין מאחורי החניה שלהם. (להזכיר שוב הם עדיין לא גרים וזה מאחורי החניה שלהם). למחרת הגיעה אותה דיירת והתחילה לצעוק שזו החניה שלה ושאןם אני אעמוד שם היא לא תחסום אותי קבוע. צעקות ממש של תץגרנית בשוק. הבוקר, 20.12.2013 הגיע מישהו לעשטות איז7ו עבודה אצלה בבית והוא המתין בחצר. ראיתי שהרכב שלו חונה במקום של כלל הדיירים, והוא אמר לי מפורשות שהגברת הזו אמרה לו תיכנס בפנים, יש לי חניה כפולה. רב הדיירים כאן מבוגרים ולמרות שהם מתנגדים להתנהגות הזו אהם פוחדים להתערב וליב איתה. הם גם חושבים שאם המוכרת עמדה כל כך הרבה שנים אז כנראה שגם לה מותר, מה שאני חושבת שאינו נכון. אודה לכם אם תוכלו להאיר את עיני ולומר לי מה החוק אומר בענין ואיך עלינו לפעול ולפתור את הבעיה. זה ממש דחוף לנו לפני שהןם יכנסו לגור ויקבעו עובדה בשטח. בתודה מראש, עפרה בת ארי
שאלות נפוצות:
דורית מגן
אלכסנדר
אתי שכטר
הראל אריק
רות פור