פנחס להב

אי כיבוד הסכם של דיירים

במסגרת פרוייקט תמ"א 38 נחתם בינינו לבין הבניין הסמוך ברחוב אשכול לוי בקרית מוצקין,הסכם שבמסגרתו אנחנו, כמחווה ורצון לשכנות טובה,מסירים את ההתנגדויות שלנו לתחילת העבודות הבנייה. במסגרת ההסכם,ישנו סעיף שבמסגרתו החנייה שהייתה משותפת,עוברת לחזקתינו הקניינית הבלעדית וכי לדיירי הבניין הסמוך אסור להחנות שם את כלי רכבם. למעשה,בפועל מידי יום הם מפרים את ההסכם ברגל גסה. הם משתמשים במתחם החניה כבשלהם,לרבות מתארחים שלהם שחונים בחניון. לפיכך אבקש את דעתכם ועזרתכם.

item.Author מנהל הפורום עו"ד אילנית צירקלביץ

לצורך מענה על שאלתך יש לבחון את הוראות ההסכם שנחתם בין הצדדים ולשמוע את הנסיבות כדי לקבל תמונה כוללת. ככל שלטענתכם צד להסכם הפר את ההסכם הפרה יסודית תוכלו לטעון לסעדים מכח ההסכם ו/או הדין ובמידת הצורך לנקוט בהליכים מתאימים. לפרטים נוספים מוזמן לפנות טלפונית למנהלת הפורום.