בתיה הרשקו

קביעת דמי ועד הבית

לפי איזה קריטריונים קבע סכום ועד הבית האם שטח הדירה בלבד בבניין 18 דיירים מתוכם 5 דיירי עמידר שטח הדירות הרגילות לא עמידר עד 70 מ"ר קומה אחרונה יש דייר שבנוסף לדירה יש לו פנטהאוז על הגג האם צריך לשלם יותר מדיירים אחרים עם דירות רגילות בבניין 4 קומות על עמודים אשמח לתשובה תודה בתיה אין תקנון מיוחד

item.Author מנהל הפורום עו"ד אילנית צירקלביץ

סעיף 58 לחוק המקרקעין קובע חובת השתתפות בהוצאות ההחזקה התקינה והניהול של הרכוש המשותף והבטחת שירותים מקובלים על-פי דין ונוהג לפי יחס שטח רצפת הדירה אל שטח הרצפה של כל הדירות בבית המשותף אלא אם כן בתקנון הבית המשותף נקבע שיעור אחר.