גיא באר

תקנוני בניין - חדר דיירים, חניות , מצלמות

היי, אנחנו בניין חדש שהתאכלס וחדר הדיירים טרם נמסר לשימוש. הכנו תקנון שימוש בחדר הדיירים. האם יש צורך בהתחמת כל הדיירים על התקנון? בהצבעה? או שלוועד יש אישור פשוט להפיץ את את התקנון ולהחתים עליו רק את מי שעושה שימוש בחדר בכל פעם? באותה סוגיה, הצבענו לפי חוק למצלמות והותקנו. הכנו תקנון מצלמות - יש צורך בהצבעה? החתמה? כנ"ל לגבי תקנון שמסדיר שימוש בחנויות אורחים. את התקנון הראשי של הבניין -שמדבר בעיקר על סדר וניקיון - העברנו להצבעה וחתימות, קיבלנו 100 אחוז חתימות והסכמה. תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד אילנית צירקלביץ

יתכן שבחוזה הרכישה של הדירות מהקבלן ו/או במפרט הטכני יש הוראות רלוונטיות לגבי השימוש בחדר הדיירים. אם יש עורך דין שאחראי על רישום הבית המשותף תוכל לפנות אליו בשאלות בנוגע לתקנון הבית המשותף.