ראובן

צו עשה בתים משותפים שלא בוצע כראוי

עקב נזילה ממרפסת הגג שמעל לדירה הנדונה, הגשתי תביעה למפקח, והוא פסק שיש לבצע איטום תת רצפתי כראוי, אך שיועץ מטעם הנתבע יאשר השלמת העבודה כראוי, שנה לאחר מכן, בחורף הנוכחי, כתמי הרטיבות בתקרה חזרו, ואני חושד שלא בוצעה עבודה לפי הוראות חוו"ד שהייתה בתביעה (כנראה לא הרמה של הרצפה ואיטום יריעות, אולי איטום חריצים או עבודה חלקית אחרת) אלא משהו חלקי, מה עליי לעשות כעת? האם ניתן שוב להגיש תביעה למפקח בתים משותפים על כך שככל הנראה העבודה לא הושלמה? האם אני מוכרח לתבוע בבית משפט רגיל? מה המסלולים העומדים בפניי, שכן שיתוף פעולה מטעם הבעלים מלמעלה קלוש, תודה מראש על המידע

item.Author מנהל הפורום עו"ד אילנית צירקלביץ

לא ציינת האם ניתן אישור של יועץ בהתאם לפסק הדין אם לאו. אם השכן לא המציא לך אישור יועץ תוכל לבקשו. אם היתה הפרת פסק הדין תוכל לעתור לביזיון בית משפט, במידה והנזילה לא קשורה להליך הקודם ולטיב העבודות שבוצעו על-פי פסק הדיןו (עניין שבמומחיות), תוכל לשקול תביעה חדשה. יתכן שפניה לשכן במכתב תגרום לו לתקן את הנזילה ואת הנזק לדירתך ללא צורך בתביעות ובהוצאות נוספות. מוזמן במידת הצורך לפנות טלפונית למנהלת הפורום.