שלומית

ועד בית לא רוצה להראות חוזה מעודכן עם חברת המעליות

מנוע המעלית התקלקל ועל כל הדיירים להשתתף בתשלום לחברת המעליות אני ביקשתי לראות את חוזה מעודכן עם חברת המעליות הוועד לא מוכן להראות חוזה זה מה עלי לעשות?

item.Author מנהל הפורום עו"ד אילנית צירקלביץ

לא ברורה לי הסיבה לסירוב. מצופה מהנציגות לנהוג בשקיפות. יתכן שההסכם הוצג בעבר לדיירים במסגרת אסיפה כללית? כדאי להכין פניה מסודרת לנציגות, שבמסגרת תבקש לקבוע מועד שבו תינתן לך זכות לעיין בספר ההחלטות וכן בפנקס ההכנסות וההוצאות בקשר למעלית, לרבות בחוזה הההתקשרות עם חברת המעליות.. ככל שפנייתך לא תענה או תסורב תוכל לשקול לעתור לסעד המבוקש באמצעות תביעה למפקח על המקרקעין.