דלית מורדוכביץ

ברשה להחזר רטרואקטיבית בשל טעות בחישוב שטח היחסי למיסי ועד

שלום גילנו שהייתה טעות בחישוב שטח היחסי לדירתנו על ידי אנשי הועד. כבר מספר שנים אנו משלמים את תשלום ועד הבית לפי שטח הדירה חלה טעות באקסל שהועד העביר כתוצאה מטעות זאת במשך 4 שנים שילמנו עשרות שקלים בכל חודש האם אנו יכולים לדרוש החזר רטרואקטיבית מהועד?0506987912

item.Author מנהל הפורום עו"ד אילנית צירקלביץ

מומלץ בטרם פניה לנציגות, לבדוק את התקנון וככל שלא מצויין בו שיעור השתתפות אחר מזה הקבוע בחוק, יחול האמור בסעיף 58 לחוק. כדאי לבדוק לפי איזה שטח דירה הנציגות עשתה את החישוב (החישוב לאו דוקא חופף את שטח הדירה שבנסח, שהרי בנסח למשל הצמדות נרשמות בנפרד או שבשטח הדירה לפי הנסח כלולים גזזוטראות או קירות חיצוניים).