אבי מדר

הפרדת ניהול וועד רחוב ירושלים 42 , 44 נס ציונה

היי אנו שני בניינים בעלי 8 קומות שיושבים על גוש חלקה אחד עם שטחים משוטפים, מערכת ביוב , מערכת מים אחודה. בשל ליחוקי דיעות אנו רוצים להמשיך להיות אחראים על השטחים המשותפים אך להפריד את נוהל הוועד כך שכל בניין יהיה אחראי לעצמו. מה עליי לעשות על מנת שזה יקרה ?

item.Author מנהל הפורום עו"ד אילנית צירקלביץ

חוק המקרקעין מאפשר במקום שבית משותף מורכב ממבנים או מאגפים אחדים עם כניסה נפרדת או מתקנים נפרדים לקבוע בתקנון ניהול ואחזקה נפרדים של הרכוש המשותף, כולו או חלקו. יש לבדוק מה כתוב בתקנון ובמידת הצורך לפעול כפוף לדין לתיקונו. לפרטים נוספים מוזמן במידת הצורך לפנות למנהלת הפורום טלפונית.