טלי ממ

תשלום מיסי ועד בית לחברת ניהול

האם יש חובה לשלם מס ועד על דירה שטרם הועברה עי הקבלן לחזקתי? הדירים בבניין נכנסו לבניין לפני שנה. דירתי הועברה לחזקתי בשל סכסוך עם הקבלן רק לאחר שנה בדצמבר האחרון. חברת הניהול דורשת תשלום על השנה שהדירה לא הועברה לחזקתי. האם חובה לשלם ? מדובר בסכום לא קטן.

item.Author מנהל הפורום עו"ד אילנית צירקלביץ

מוצע לבחון תחילה מה הוסכם בין הצדדים במסגרת חוזר המכר ונספחיו. אם נקבע שהתשלום יחל במועד המסירה בפועל והקבלן הוא שאחראי לעיכוב שארע במסירה, עשויה לקום לכם טענה/ות טובה/ות. ליעוץ נוסף בנוגע לנ"ל ו/או בסוגיות כמו אחריות קבלן ו/או ליקויי בניה ו/או עיכוב במסירה מוזמנים לפנות טלפונית למנהלת הפורום.