יוסי ס

אינטרקום בבניין משותף

שלום.כשמצלצלים באינטרקום של הבניין לדירה שלי ולדירת השכן הצמוד שלי , כתוב לא מחובר ולכן לא שומעים צילצול אך ניתן לראות ולפתוח מהדירה .ולכל הדירות האחרות הכל תקין, טכנאי אמר שהבעיה היא במפענח של שתי הדירות , של מי האחריות לתשלום ? שלי או של ועד הבית ?

item.Author מנהל הפורום עו"ד אילנית צירקלביץ

אם לבית המשותף תקנון מוסכם יש לפעול על-פי הקבוע בו. יתכן שיש בו הוראה ספציפית בנוגע לאינטרקום, דרכי ההתנהלות, ליקויים, תיקונים וחובת השתתפות בתיקונים.. רכוש משותף, על-פי הגדרתו בסעיף 52 לחוק המקרקעין, כולל מתקנים המיועדים לשמש את כל בעלי הדירות או מרביתן. מוצע לפנות לנציגות הבית המשותף לידעו בתקלה ולפעול באמצעותו. יתכן אפילו שיש אחריות או ביטוח.