ציפי ארצי

וועד הבית לא הוציא לעצמו קבלה

שימשתי כוועד בית, ניהלתי בקפדנות את הדוחות, הכנסות והוצאות בצירוף חשבוניות. תחילה הוצאתי לעצמי קבלות על תשלום דמי וועד, לאחרונה הפסקתי להוציא כי ראיתי בזה כפילות מיותרת, הרי זה מופיע בדוח ההכנסות. הוועד החדש טוען שזה לא תקין ומאיים לתבוע אותי. מה תוכלו לייעץ לי? תודה.

item.Author מנהל הפורום עו"ד אילנית צירקלביץ

התקנון המצוי קובע בסעיף 16(א) לחוק הוראות בנוגע לגזבר ולחובותיו, לרבות מסירת קבלה לכל הכנסה וניהול פנקס הכנסות והוצאות. כדאי לגזבר להקפיד על סדר ומילוי חובותיו ולפעול בשקיפות.