חנה אלדר

חישוב מיסי ועד לפי גודל הדירה

שלום רב ועד הבית פרסם טבלה שבה מצויין שטח הדירה והיחס של כל דירה לתשלום מיסי הועד ביקשתי מועד הבית להעביר אליי את כל דרך החישוב על מנת שאוכל להבין איך הגיע ליחס זה. ועד הבית מתעלם בין החישוב שאני עשיתי היחס שיצא לי היה שונה מעט מהיחס שהועד העביר האם הועד מחויב להציג לי את כל דרך החישוב?

item.Author מנהל הפורום עו"ד אילנית צירקלביץ

תוכל לעיין במסמכי רישום הבית המשותף אשר עשויים לשפוך אור על אופן חלוקת ההוצאות ואופן החישוב. יתכן שהפערים נובעים מהפרשים בחישוב שטח הדירה (למשל האם החישוב כולל הצמדות, מחסנים, חניות, גזוזטראות וכיוצ"ב). במידת הצורך תוכל לפנות לנציגות ולקבל הסבר לגבי החישוב של הוצאותיך שלך.