ערבה

הנחת נגרר/נייד בחצר הבית במשק חקלאי לשם פתיחת עסק קטן של יד שניה

יודעת שבמשק יש עדיין אחוזי בניה לא מנוצלים,מה נדרש אם בכלל...היתר בניה/רשיונות לעסק קטן?

עו"ד ציון יהודאי

שלום ערבה. פתיחת עסק שאינו קשור לחקלאות, בחצר של משק חקלאי, מחייבת קבלת אישור לפעילות לא חקלאית, עניין הכרוך בקבלת אישורים מרשות מקרקעי ישראל ומהרשות המקומית, גם אם מדובר בנגרר או מבנה נייד אחר. לגבי תנאים לקבלת רישיון עסק- מציע לפנות למחלקת רישוי עסקים שברשות המקומית.

ערבה

תודהרבה