אדם

הקמת מכולה משרדית על גלגלים

הקמת מכולה משרדית על גלגלים בחצר בית פרטי ליד כביש ראשי בכפר אשר יחובר למים,ביוב,וחשמל מהבית שלי, שמרחק המכולה יהיה מהכביש כ6 מטר, בשטח 15 מטר , מחייב להיתר בנייה, או אישור מיוחד

עו"ד ציון יהודאי

אדם שלום. בהתאם לחוק, הקמה של מבנה קבע וחיבורו לתשתיות- מחייבת קבלת היתר בניה. מעבר לכך, הרי שכל בניה או הצבת מבנה כפופה לתב"ע (תכנית בניין עיר) התקפה, ויש לברר האם היא מאפשרת הקמת בית נוסף או מבנה מסחרי, ואם כן, היכן ניתן לעשות זאת מבחינת השטח שבבעלותך. אני מציע שתיגש למשרדי הוועדה המקומית לתכנון ובניה במקום מגוריך ותברר מה הם התנאים להוצאת היתר בניה להצבת המכולה הנ"ל. יתכן מאד שהדבר יהיה כרוך בתב"ע חדשה המאפשרת הקמת מבנה מסחרי על השטח בו ממוקם הבית שלך, עניין הכרוך בעלויות לא קטנות. בהצלחה