דחוף- וחשוב.
שמי הודיה ואני בת 19 וחצי. בגיל 16 פתחתי חשבון בנק על דעת עצמי שם נאמר לי כי עד אחרי הצבא/ שירות לאומי לא אהיה מחויבת בעמלות. מאז היו תקופות שבהן עבדתי והיו תקופות שלא. בשנת יב', החלטתי לדחות את הגיוס בשנה על מנת לעשות שנת מכינה (באישור משרד הביטחון וצה"ל). על שנת המכינה שילמתי כסף- שעל מנת להשיגו עבדתי במהלך חופשת הקיץ. במהלך החודשים הראשונים של השנה הוצאתי כמעט את כול הכסף בחשבון שלי. והיום אחרי שסיימתי את המכינה והגיוס שלי נדחה למרץ, חזרתי לעבוד והחלטתי שאני רוצה לעבור לבנק של אמא שלי שם יהיה לה ייפוי כוח על החשבון והיא תוכל לעזור לי במידה וכשאהיה בצבא לא אהיה זמינה. הגעתי לבנק שלי שם נאמר לי שאני חייבת לבנק 150 שקלים- על עמלות. 72 שקלים- על כרטיס כספומט- שאין לי (נהרס בתחילת השנה- ולא הזמנתי חדש) ועוד 60 שקלים על עמלות ניהול חשבון בכל חודש 11 שקלים.- לא קיבלתי הודעה על כך!!!! וגם חשבתי שאני עדיין לא מחויבת בגלל שאני לפני צבא. העניין הוא לא הכסף, אלא העיקרון- סגן מנהל הסניף צעק עליי ולא הסביר לי כלום כשהגעתי אליו, וביקש 20 שקלים בנוסף לתשלום על העמלות על מנת לסגור את החשבון. אמרתי לו שאני רוצה לדעת למה אני מחויבת לשלם על פעולות שלא ביצעתי וגם שהבטיחו לי שאני לא משלמת עד אחרי הצבא...והוא הציע לי לשלם רק 50% כאילו הוא עושה לי טובה. רציתי לדעת האם יש לי סיבה לתביעה? תודה רבה!!!