ליהי

אי חיוב הלוואה בזמן בפועלים

לי ולבעלי חשבון משותף בפועלים ישנה הלוואה קיימת של 40 א"ש שלקחנו דרך העבודה של בעלי - כל חודש ההלוואה ירדה דרך תלוש משכורת - בעלי עזב את העבודה לפני כשנתיים , דרך הבנק נאמר לנו שההלוואה תמשיך לרדת דרך החשבון כל 10 לחודש - אבל לא כך הדבר ההלוואה לא יורדת אלא אם כן אנו נכנסים לסניף כל 10 לחודש ומבקשים פרעון שלה - לא פעם ביקשנו הוראת קבע כדי שיירד באופן סדיר ונאמר לנו שזה לא ניתן - לא תמיד אנו יכולים להיכנס לסניף וזה יצר לא פעם פיגור בהלוואה - יש לציין שאנו עומדים כבר על 11,000 ש"ח יתרה שנשאר להחזיר - אנו עומדים בהחזר כל חודש אך נקראים הלקוח הכי גרוע בבנק למה??? בגלל פיגורים שלא באשמתנו מה אפר לעשות בנדון - אפילו באפליקציה יש הודעה על כך שעתיד לרדת כל חודש ההלוואה ב-10 - אז מה עושים ???

עו"ד ונוטריון גולן גדליה

שלום רב, יש לשלוח מכתב רשמי לסניף ולמחלקת הביקורת בהנהלה ראשית ולדרוש ביצוע הוראת קבע. לאחר מכן, יש לסגור החשבון ולעבור לבנק אחר. בהצלחה, עו"ד ונוטריון גולן גדליה, מנהל הפורום טל': 03-9440550

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות בנקים