אליהו

אזרחות בריטית מכוח הסבא

סבי נולד בבריטניה והורי לא הוציאו אזרחות, 1)האם אני יכול להוציא בתור הנכד? 2)האם אחרי שהוריי יוציאו תיהיה לי אפשרות? 3)עברו מעל 50 שנה מאז,האם חל חוק התיישנות או שבגלל שנולד שם זה לא חל עליו,תודה רהה יש לציין שהדרכון שלו נמצא אצלי,

עו"ד מיכאל דקר

שלום רב אליהו, חוקי האזרחות הבריטים מורכבים מאד ותלויים בהיסטוריה הספציפית של משפחתך, אזרחותך תלויה במקום הולדתם של הוריך ובפעולות שנקטו או שננקטו על ידי סבך, בכדי לקבוע אם אתה אזרח בריטי נדרשים פרטים נוספים, תוכל לפנות אלינו בטלפון ונשמח לעזור 03-3724722 בברכה, עו"ד מיכאל דקר

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום אזרחות ישראלית והסדרת מעמד של זרים בישראל