סער

כניסה תיירותית לבת זוג

אני מעוניין להזמין את זוגתי מקולומביה לארץ , איך אפשר להזמין אותה בתור בת זוג ולביקור תיירותי ?? במסגרת ההליך המדורג הקבלה של ב2 היא אוטומטית? כמובן שהיא אינה בעלת עבר פלילי ואינה נשואה

עו"ד מיכאל דקר

סער שלום, משרד הפנים לא מאשר הזמנות בני זוג באמצעות אשרות תייר. הדרך היחידה להזמנה היא באמצעות אחד מנהליי החיים המשותפים (אם כידועים בציבור ואם כבני זוג נשואים). אשמח לסייע לך בהליך, משרדי מטפל מתמחה בנושא. 03-3724722 בברכה, עו"ד מיכאל דקר

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום אזרחות ישראלית והסדרת מעמד של זרים בישראל