מיכל קרטן

האם אפשר לתבוע חברה ששולחת לי מילים למרות שביקשתי להפסיק כבר מספר פעמים?

חברת pinterest שולחת לי כל יום לפחות שני אימליים, כאשר כל פעם מחדש אני ממלא את הפרטים על מנת שיוצאו אותי מרשימת התפוצה. ובכל יום מחדש נשלחים אליי שוב, אותם אימיליים.

עו"ד אמיר פלמרי

שלום רב, במידה וביקשת לא לקבל הודעות והאתר מפר את הוראות חוק הספאם בהחלט ניתן לתבוע את בעליו. שימי לב שהחוק מתיר לבית המשפט לקבוע פיצוי של עד 1000 ₪ על כל הודעה שקיבלת גם ללא צורך בהוכחה כי נגרם לך נזק כלשהוא בגין קבלת ההודעה. מומלץ לפנות לעורך דין על מנת שיבדוק את פרטי המקרה וימליץ על דרכי הפעולה. * האמור באתר אינו מובא כתחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין והוא מהווה מידע כללי בלבד, אשר אינו מהווה ייעוץ משפטי מחייב ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דיני אינטרנט ואפליקציות