מירי

בן ממשיך

היי,לפני שנה החלתי בהליך דרך ביהמ"ש,למינויי כבן ממשיך,אימי היתה חסויה והבקשה הוגשה דרך האפוטרופוס לביהמ"ש.ביהמ"ש,כיתב את ממ"י,האגודה והסוכנות,והם אמרו שיקבלו מה שביהמ"ש יחליט.אימי נפטרה בטרם הושלם המינוי.אחיי עשו כל שביכלתם,לשבש ולעכב.הבאתי זאת לידיעת השופט.השופט קבע קדם משפט בקרוב.[אני עומד בכל הקריטריונים,עבודה 25 שנים במשק כמעט ללא שכר,וטיפול אישי באמא עד מותה.מה קורה מבחינה משפטית כעת? תודה

עו"ד רגב אלקיים

מירי שלום ככלל, ניתן להמשיך הליך למינוי בן ממשיך שהחל עוד בחיי ההורים. במקרה שלך, צריך לראות את המסמכים ובהתאם להם לחוות דעה. יצוין, כי בתי המשפט מקשים מאוד בהשלמת מינוי בן ממשיך לאחר פטירת ההורים. עלייך להיפגש בהקדם עם עו"ד על מנת שיאמוד את סיכוייך. הנני לרשותך בברכה, רגב אלקיים, עו"ד

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום בן ממשיך במושב